kris krijnen

KrisKrijnen

Of het nu gaat om gordijnen, vloerkleden of sierkussens, interieurtextiel zorgt voor een accent in je huis en is bepalend voor je wooncomfort. Het is een emotionele belevenis van materiaal, kleur en vorm. Het toepassen van textiel in je interieur is een vak. Mijn vak! Een vak dat ik met passie uitoefen: met hoofd, hand en hart!

Ieder huis en ieder interieur is uniek. Geen enkele ruimte, inrichting en raampartij is hetzelfde. Aansluitend op de bestaande situatie ga ik op zoek naar de balans tussen het praktische en het esthetische. Op zoek naar de juiste combinatie van materiaal, kleur en vorm.

Als jij en ik overtuigd zijn van de keuze, ga ik in mijn atelier op ambachtelijke wijze aan het werk om van die lap stof een product op maat te maken. Voor mij is er geen standaardmethode, elke stof die je kiest is uniek en vraagt om een eigen manier van verwerken.

Het eindresultaat is als een op maat gemaakt pak voor je huis. Het biedt warmte en comfort aan je interieur. Het laat zien wie jij bent.